Art Carnivale

Art Carnivale

Negen verborgen geheimen: Art Carnivale

Het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival 'Art Carnivale' is deze zomer wederom te vinden in het fraaie strandpark bij het Schildmeer in Steendam. Art Carnivale is een festival vol met muziek, theater, speciale kindervoorstellingen, animaties, speel- en doe-activiteiten, en dagelijks een gecombineerde streekproducten-, kunst- en vrijetijdsmarkt.

Im zweiten Teil auf Deutsch!
Een grote groep van enthousiaste vrijwilligers werkt hard aan het organiseren en programmeren van bijzondere artiesten, kunstenaars en vermaak voor alle leeftijden.
De thematiek wordt ook dit jaar creatief geïnspireerd door de jaargang; dit jaar is het de achtste keer dat festival Art Carnivale de tenten opslaat, het getal van oneindigheid... oftewel: ga mee naar de sterren en daar voorbij!

www.artcarnivale.nl

Ziemlich schnell nach dem Zustandekommen von ‘De Draad’ trat die pädagogische ‘Entdeckungsinsel’ in Delfzijl in Erscheinung. Die Erwerbung dieses Projektes gab Anlaß zur Grűndung der Stiftung ‘Beleveniscollectief’. Die meisten an dieser Stiftung angeschlossenen Personen und Betrieben sind auch verbunden mit ‘De Draad’. Das ‘Beleveniscollectief’ gibt gefragt und ungefragt Ratschläge auf den Gebieten Kultur, Erholung, räumlicher Entwicklung, Erziehung und Bűrgerbeteiligung.
 

Deel deze pagina