Toneelvoorstelling 'Door de Bocht' + muziekoptreden 'Its two AM'

Toneelvoorstelling 'Door de Bocht' + muziekoptreden 'Its two AM'

Een avond in twee delen. Wat is fictie, wat is waar? In de voorstelling 'Door de Bocht' nemen een dame en een heer hun relatie onder de loep. Aansluitend treedt 'It's two AM' op met dromerige, funky, bluessy muziek.

Door de Bocht

De avond begint met de voorstelling 'Door de Bocht'. Bert had chirurg willen worden, maar werd per ongeluk autoverkoper. Zonder er enige moeite voor te doen verkoopt hij de ene na de andere auto. Net iets te gemakkelijk naar zijn smaak. Thuis speelt zijn vrouw Els daarom regelmatig 'de lastige klant'. Bert en Els gaan zo op in hun spel, dat ze fictie steeds minder kunnen onderscheiden van de werkelijkheid.

'Door de Bocht' is een bewerking van het stuk 'Bocht en bumpers' van Paul Haenen. Guda Faber en Maarten Smit spelen onder regie van Fenna Besijn.

It's two AM

Tijdens het tweede deel van de avond treden Anieta Bloem en Menno Bouter, beter bekend als ‘It’s two AM’ op.

Anieta Bloem speelt gitaar, zingt en schrijft haar eigen teksten. Haar inspiratie haalt ze uit eigen ervaringen, zoals het Nederlandse ‘Waar ben je’ over haar werk met mensen met dementie.  De overige nummers zijn Engelstalig. Menno Bouter componeert de muziek.

Bloem en Bouter hebben elkaar in de zomer van 2018 ontmoet. Wat hen beiden inspireert is het intuïtief muziek maken. De stijl van de muziek is soms wat bluessy, soms dromerig en dan weer funk. Wat opvalt in de muziek is hun geheel eigen sound.

Details

  • Kosten: € 10
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Reserveren noodzakelijk via Met Meer Cultuur

Deel deze pagina