Traditie op en rond de Fraeylemaborg: De Kerstmarkt

Traditie op en rond de Fraeylemaborg: De Kerstmarkt

Van een succes wordt het een traditie.

 


Na het succes van vorig jaar organiseert Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren voor de tweede maal

een Oud-Hollandsche kerstmarkt. Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 nemen wij de bezoekers mee terug naar de sfeer en gezelligheid rondom de feestdagen van vroeger. Veel kersthuisjes, kerstbomen, vuur, lichtjes en allerlei activiteiten voor jong en oud. Samen met kerstmuziek, gezellige zitbanken rond de ijsbaan en de traditionele koek en zopie is het plaatje compleet. Heerlijke broodjes zalm van Hans Kollen, prachtige dierenhuiden van Heartline Huiden, schitterende glazen kerstdecoraties van Glasatelier Breekbaar en ga zo maar door. Voor elk wat wils!

 

Uiteraard mag de ijsbaan ook dit jaar niet ontbreken. Afgelopen jaar hebben we volop kunnen genieten van schaatsende jeugd. Ook dit jaar zal het schaatsen geheel gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig. En om het plaatje helemaal compleet te maken zal er tevens een levende kerststal aanwezig zijn.

 

Voor inhoud zorgt Barbara de Beaufort, die op 10 december om 14.30 een Vredeslezing houdt in de prachtige Grote Zaal van de Fraeylemaborg. Het thema is: “Vrede begint met het erkennen van de strijd”.

 

Het entreebewijs geeft ook toegang tot de borg. Daar zijn in het kader van Kerstpracht fraaie en originele kerstdecoraties te bewonderen.

 

Datum: 10 en 11 december 2016

Tijd: van 11.00 - 17.00 uur

Entree: € 6,00

kinderen t/m 17 jaar gratis

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Landgoed Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
9621 AL Slochteren
tel. 0598-421568
info@fraeylemaborg .nl

www.fraeylemaborg.nl

 

 

 

Deel deze pagina