Wintervertellingen - Janneke Vos

Wintervertellingen - Janneke Vos

Janneke Vos neemt je met haar verhalen, anekdotes en foto’s mee naar de strenge winters aan de oostkant van Europa en vertelt op onnavolgbare wijze en met humor over haar winterse belevenissen. Zangeres Tita Klimp zorgt voor de muzikale noot. 

Janneke Vos en haar echtgenoot Ad verhuisden in 2007 naar de andere kant van Europa. Ze gingen met hun honden, koffers, potten en pannen en een paar IJslandse paarden naar het kleine dorpje Oarba de Mures in het hart van Transsylvanië. Nog altijd is het leven hier als een reis terug in de tijd en daarom voor velen zo aantrekkelijk. Vos neemt je met haar verhalen, anekdotes en foto’s mee naar de strenge winters aan de oostkant van Europa en vertelt op onnavolgbare wijze en met humor over haar winterse belevenissen. Zangeres Tita Klimp zorgt voor de muzikale noot.

Kunstzusters en -broeders van De Ent

Bezoekers aan Wintervertellingen kunnen na afloop ook nog genieten van de expositie 'Kunstzusters en -broeders van De Ent'. Deze expositie toont werk van diverse kunstenaars van Kunstenaarscollectief De Draad in De Ent: Andre Smouter (beelden en meubels), Bert Dolfing (houtkunst), Edwin Leegstra (hout en metaalkunst), Ger de Wilde (installatie), Henk Bleker (fotografie), Hetty Oudekerk (schilderijen en zeefdrukken), Jan Schoffelmeijer (schilderijen en objecten), Peter Schudde (objecten van hout en metaal) en Will Meeder (schilderijen en panelen).  

Details

  • Entree: vanaf 13:00 uur
  • Entree 'Wintervertellingen': € 10 inclusief koffie / thee bij binnenkomst
  • Entree expositie 'Kunstzusters en -broeders van De Ent': gratis
  • Kaarten vooraf reserveren kan via Stichting De Draad
  • Geen pinautomaat aanwezig: graag gepast en contant betalen

Deel deze pagina